Taideterapiaohjaajat saivat diplomit!

Ylhäällä kuvassa vasemmalta oikealle: Kristiina Räty, Nina Lindqvist, Tea Nyström, Vanessa Parrado Lobo, Riikka Tolvanen, Kati Kähkönen ja Heidi Seppänen.

LogoArt®-taideterapiaohjaajien päättäjäisjuhla 2024

Torstaina 7. maaliskuuta 2024 Kymenlaakson Opistolla vietettiin LogoArt®-taideterapiaohjaajien (44 op) päättäjäisjuhlaa. Juhlaan osallistuivat opintonsa suorittaneet opiskelijat, kouluttajat ja opiston rehtori Sanna Gango.

Juhlassa jaettiin Associate in Logotherapy with Specialization in Art Therapy -diplomit 2,5 vuotta kestäneen koulutuksen suorittaneille. Koulutus sopii ihmisten parissa työskenteleville, kuten opettajille sekä sosiaali- ja hoitoalan työtä tekeville ja kaikille oman itsensä tuntemisesta kiinnostuneille.

Rehtori Sanna Gango onnitteli valmistuneita ja kannusti heitä hyödyntämään hankittua osaamista työssään ja omassa elämässään.

Kouluttajat Marianne da Silva Prado ja Irmeli Lehtioksa puhuivat LogoArt®-taideterapian koulutuksen aikana saavutetuista tuloksista.

Opiskelijat esittivät tilaisuudessa liikuttavan esityksen, joka perustui LogoArt®-taideterapian periaatteisiin.

Päättäjäisjuhla oli onnistunut ja tunnelmallinen tapahtuma. Perinteiset kakkukahvit kruunasivat opiskelijoiden upean oppimismatkan.

Paljon onnea vastavalmistuneille ohjaajille!

LogoArt® on brasilialais-suomalaisen Marianne da Silva Pradon kehittämä taideterapian muoto, joka yhdistää logoterapian ja taideterapian periaatteet ja menetelmät. LogoArt®in tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja hyvinvointi.

   

Kuvat: Kymenlaakson Opisto, Minna Kurko.

  1. Kouluttaja Irmeli Lehtioksa vastavalmistuneiden iloisessa seurassa. 2. Diplomi osoituksena opitusta osaamisesta. 3. Rehtori Sanna Gango jakoi diplomit. 4. Irmeli Lehtioksa ojensi jokaiselle tärkeät työkalut muistoksi. 5. Tupsun siirto vasemmalta oikealle on merkki valmistumisesta. 6. Pääkouluttaja Marianne da Silva Prado osallistui tapahtumaan etäyhteyden välityksellä.
Onnellisin opisto
Scroll to Top