LOGOART®-TAIDETERAPIAOHJAAJA

LogoArt®-taideterapiaohjaaja (44 op)

LogoArt® on brasilialais-suomalaisen Marianne da Silva Pradon kehittämä taideterapian muoto. Koulutus sopii ihmisten parissa työskenteleville, kuten opettajille sekä sosiaali- ja hoitoalan työtä tekeville ja kaikille oman itsensä tuntemisesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen kesto: 2,5 vuotta (44 op). Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2023.
Työskentelytapa: Lähiopetus (17 op), etäopiskelu (19 op) ja lopputyö (8 op).

Opiskele LogoArt® -taideterapiaohjaajaksi 

LogoArt® on terapiamuoto, jossa yhdistyvät logoterapian ja taideterapian periaatteet ja menetelmät. LogoArt®-taideterapiaohjaajan koulutuksessa opiskellaan psykiatri Viktor E. Franklin luoman logoterapian filosofiaa Margaret Hauschkan taideterapian tekniikkaan yhdistettynä. LogoArt®in tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja hyvinvointi.

Toivon terapiaksikin nimetty logoterapia on ajassamme entistä ajankohtaisempi itsehoidon ja mielen hyvinvoinnin suuntaus. Elämänmyönteisenä maailmankatsomuksena ja elämänfilosofiana siitä on apua erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa, kriiseissä, sekä ihmisenä kasvun ja ammatillisen kehittymisen prosesseissa.

Koulutusjaksot

  • Aloitusjakso 3 päivää lähiopetuksessa
  • Intensiivijaksot 5 x 5 päivää lähiopetuksessa
  • 10 viikonloppujaksoa lähiopetuksessa
  • Jaksojen välissä etänä tehtävät harjoitustyöt

Opiskelua Haminassa kartanomiljöössä

Koulutus järjestetään Haminassa, Poitsilan kartanossa, jossa sinulla on mahdollisuus asumiseen kahden hengen huoneessa ja ruokailuun arkisin. Viikonloppujaksoina ei ole ruokailua, mutta lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita eväiden hankkimista varten. Lähijaksoilla käytössäsi ovat kartanon vapaa-ajan mahdollisuudet, esimerkiksi sauna. Voit nauttia opiskelun ohessa kauniista kartanomiljööstä, merellisestä maisemasta sekä tutustua linnoituskaupunki Haminan nähtävyyksiin ja palveluihin.

Lopputyö ja diplomi

Kurssin lopuksi teet opinnäytetyön. Koulutuksen suoritettuasi saat diplomin Associate in Logotherapy with Specialization in Art Therapy.

Opintomaksu

Kurssin hinta on 3 900 €
Kurssi on mahdollisuus maksaa erissä, esim. 16 x 250 €

Kouluttaja 

Kurssinjärjestäjänä toimii Kymenlaakson Opisto ja kouluttajina toimivat LogoArt®in kehittäjä Marianne da Silva Prado ja LogoArt®-kouluttaja Irmeli Lehtioksa.

Lisätietoja

Irmeli Lehtioksa
040 861 6212
irmeli.lehtioksa@gmail.com

LogoArt® – tarkoituskeskeinen taideterapia.

Enemmänkin opiskeluintoa?

Linjan opiskelijana saat lisäksi opiskella ja harrastaa ilmaiseksi monilla kansalaisopistomme kursseilla. Miten olisi Pilates, elokuvakerho, jooga, ruoanlaitto tai uusi kieli?

tunne-itsei-logo3
Scroll to Top