Kevätnäyttely – Mun homma

Tervetuloa Kouvolan rautatieaseman tunneliin sijoitettuun kevätnäyttelyyn, MUN HOMMA! Tämä ainutlaatuinen näyttely esittelee Kymenlaakson Opiston visuaalisten taidelinjojen opiskelijoiden teoksia tunnelin ympäristössä, tarjoten unohtumattoman ja inspiroivan taidekokemuksen.

Kevätnäyttely MUN HOMMA on esillä aseman alikulkutunnelissa osoitteessa Hallituskatu 3, 45100 Kouvola, 18.4. alkaen aina syyskuuhun asti, ympäri vuorokauden.

Mun homma – kevätnäyttely kokoaa kolmeen asematunnelin vitriiniin monipuolisen kokoelman kuvataiteen, visuaalisen viestinnän, sarjakuvan ja kuvittamisen, digimaalaus- ja konseptitaiteen, XR & Game Designin ja valokuvauksen opiskelijoiden eri tekniikoin tekemiä töitä, kuluneelta lukuvuodelta. Mukana on maalauksia, konseptitaidetta, valokuvia, kalligrafiaa, visuaalisen suunnittelun projekteja  sekä paljon muuta. Esillä ovat opiskelijoiden omat hommat eli opiskelutyöt, joissa kukin on itse saanut eniten syventyä valitsemaansa visuaalisen alan, tekniikan tai aiheen viitoittamaan suuntaan.

Lämpimästi tervetuloa ihailemaan taiteen lumoa ja nauttimaan taiteellisista elämyksistä!

 

Päivitetty 17.5.2023. Kymenlaakson Opisto pidättää oikeudet muutoksiin.

 

onnellisin_opisto_outline_w
Scroll to Top