LOGOART®-TAIDETERAPIAOHJAAJA

LogoArt®-taideterapiaohjaaja (44 op)

LogoArt® on brasilialais-suomalaisen Marianne da Silva Pradon kehittämä taideterapian muoto. Koulutus sopii ihmisten parissa työskenteleville, kuten opettajille sekä sosiaali- ja hoitoalan työtä tekeville ja kaikille oman itsensä tuntemisesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen kesto: 2,5 vuotta (44 op). Seuraava koulutus on suunniteltu alkamaan syksyllä 2024.
Työskentelytapa: Lähiopetus (17 op), etäopiskelu (19 op) ja lopputyö (8 op).
Diplomi: Diploma Associate in Logotherapy with Specialization in Art Therapy.

Opiskele LogoArt® -taideterapiaohjaajaksi 

LogoArt®:ssa yhdistyvät logoterapian ja taideterapian periaatteet ja menetelmät. LogoArt®-taideterapiaohjaajan koulutuksessa opiskellaan psykiatri Viktor E. Franklin luoman logoterapian filosofiaa Margaret Hauschkan taideterapian tekniikkaan yhdistettynä. LogoArt®in tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja hyvinvointi.

Toivon terapiaksikin nimetty logoterapia on ajassamme entistä ajankohtaisempi itsehoidon ja mielen hyvinvoinnin suuntaus. Elämänmyönteisenä maailmankatsomuksena ja elämänfilosofiana siitä on apua erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa, kriiseissä, sekä ihmisenä kasvun ja ammatillisen kehittymisen prosesseissa.

Koulutusjaksot

  • Aloitusjakso 3 päivää lähiopetuksessa
  • Intensiivijaksot 5 x 5 päivää lähiopetuksessa
  • 10 viikonloppujaksoa lähiopetuksessa
  • Jaksojen välissä etänä tehtävät harjoitustyöt

Opiskelua Kymijoen äärellä

Koulutus järjestetään Kouvolassa, Inkeroisten kampuksella aivan Kymijoen äärellä, jossa sinulla on lähipäivinä mahdollisuus asumiseen yhden tai kahden hengen huoneessa sekä ruokailuun (arkisin). Lähijaksoilla käytössäsi ovat kampuksen tilat kuten asuntolan yhteiset keittiö- ja oleskelutilat (viikonloppuisin ruokailu on omatoimista). Voit nauttia opiskelun ohessa kauniista jokimaisemasta, joenrannan kuntolaitteista sekä Opiston vieressä sijaitsevasta uimahalli/kuntosali palveluista.

Lopputyö ja diplomi

Kurssin lopuksi teet opinnäytetyön. Koulutuksen suoritettuasi saat diplomin Associate in Logotherapy with Specialization in Art Therapy.

Opintomaksu

Kurssin hinta 2020-24, 3 900 €
Kurssi on mahdollisuus maksaa erissä.

Kouluttaja 

Kurssinjärjestäjänä toimii Kymenlaakson Opisto ja kouluttajina toimivat LogoArt®in kehittäjä Marianne da Silva Prado ja LogoArt®-kouluttaja Irmeli Lehtioksa.

Lisätietoja

Koulutuskoordinaattori:
Minna Kurko
044 770 0091 (ma-to 9-14)
minna.kurko@kyme.fi

Kouluttaja:
Irmeli Lehtioksa
040 861 6212 (arkisin 9-15)
irmeli.lehtioksa@gmail.com

LogoArt® – tarkoituskeskeinen taideterapia.

Päivitetty 10.11.2023. Kymenlaakson Opisto varaa oikeuden muutoksiin.

Enemmänkin opiskeluintoa?

Linjan opiskelijana saat lisäksi opiskella ja harrastaa ilmaiseksi monilla kansalaisopistomme kursseilla. Miten olisi Pilates, elokuvakerho, jooga, puutyöt tai uusi kieli?

Kuva, jossa lukee "Tunne itsesi"
Scroll to Top