ASUMINEN JA ARKI

Asu opistolla tai käy kotoa käsin

Kansanopiston linjoilla monien nuorempien opiskelijoiden mielestä parasta on asuntolassa asuminen. Kun samanhenkiset ihmiset viettävät aikaa 24/7 opiskellen ja vapaa-aikaa viettäen, syntyy onnellisia ja vallattomiakin muistoja sekä monesti elinikäisiä ystävyyssuhteita. Asuntolassa ei ole tietenkään pakko asua, jos asut lähellä ja haluat käydä opiskelemassa kotoa pitäen.

Majoitus 1 tai 2 hengen huoneissa

Asuntolan huoneet ovat 1 ja 2 hengen huoneita, ja ne ovat opiskelijoiden käytössä pääasiassa arkisin. Useimmiten voit jäädä opistolle myös viikonloppuisin ilman lisämaksua. Joskus huoneita varataan viikonloppuina ulkopuolisille majoittujille, jolloin huone tulee vapauttaa. Omat tavarasi voit kuitenkin jättää huoneeseen.

Kouvolan kampus Kymijoen rannalla

Sekä Kouvolassa että Haminassa voit nauttia vapaa-ajallasi erityisesti luonnon läheisyydestä ja rauhasta. Kouvolan kampus sijaitsee Inkeroisissa vuolaana virtaavan Kymijoen rannalla, jonne voit lähteä vaikka melomaan! Aivan opiston vieressä on uimahalli kuntosaleineen, ja kivenheiton päästä Inkeroisten keskustasta löytyy erilaisia palveluja. Inkeroisissa on myös jäähalli ja 10 minuutin ajomatkan päässä on ratsastuskoulu. Opistolla on vapaa-ajan viettoa varten yhteinen oleskelutila, jossa on mm. pingispöytä, erilaisia pelejä, televisio jne. Opiskelijana voit myös osallistua monille kansalaisopistomme kursseille veloituksetta!

Haminan kampus kartanomiljöössä

Haminan kampus sijaitsee Poitsilan kartanossa meren rannalla, vain muutaman kilometrin päässä Haminan historiallisesta linnoituskeskustasta. Hamina on hurmaava  pikkukaupunki, josta löytyy monipuolisesti palveluja ja harrastusmahdollisuuksia. Kannattaa käydä kävelyllä kuuluisilla ympyräkaduilla ihastellen eri aikakausien rakennuksia, sekä tutustua läheisen Pitäjänsaaren idylliseen, saaristohenkiseen kaupunginosaan. Itse opistolla voit vapaa-ajalla nauttia kartanomiljööstä meren rannalla. Lähellä on myös pieni kauppakeskus, josta löytyy muun muassa kuntokeskus.

tunne-itsei-logo3
Scroll to Top