TAIDEKESÄ 2022

Kymenlaakson Opiston Taidekesä 2022

Taidekesä 2022 Taiteesta tekemiseen -tapahtuman teemana on Taide ja muotoilu, jonka aihepiiriin on sulautettu taidejuttuja, sekä luovuutta pursuavaa käsillä tekemistä yhdessäolon merkeissä.

Haminan Poitsilassa järjestetään aikuisille Larissa Salorannan ohjaama taidepaja, jonne voi tuoda vaikka keskeneräisen työn mukanaan. Myös aloittelijat tervetulleita. Päiväleireille omat eväät mukaan!

Kouvolan Inkeroisissa järjestetään viisipäiväinen, puolihoidollinen perheleiri joka tarjoavaa innostavaa ohjattua tekemistä kaikenikäisille. Kuvataiteilija, taidekasvattaja Piipa Toivosen ohjauksella taiteillaan ja muotoillaan useita tunteja päivässä. Perheleirillä yövytään 2 hengen huoneissa, joihin voi tuoda pienokaisille omat matkasängyt. Aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi tarjoillaan seisovasta pöydästä opiston ravintolassa, ruoka on laktoositonta.

Haminan Poitsilan kartanon ja Inkeroisten kampuksen miljööt sijoittuvat molemmat veden äärelle, tarjoten rehevät puitteet kesäiselle yhdessäololle. Valitettavasti Inkeroisten kampus ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Kysy vapaista paikoista pikaisesti opiston toimistolta, toimisto@kyme.fi, puh 20 711 8530!

KOKO PERHEEN TAIDE- JA MUOTOILULEIRI

Ajankohta: 13.-17.6.2022
Paikka: Kouvolan Inkeroinen
Hinta puolihoidolla: 2hh 490€, 2x2hh 940€, 3x2hh 1400€ (alle 3v. omat matkasängyt, ei maksua). Puolihoito sisältää majoituksen kahdelle, ateriat kolmesti päivässä, osallistumismaksun sekä tarvikkeet.                                          Hinta ilman majoitusta: 140€/hlö sis. lounaan, osallistumismaksun ja tarvikkeet.
Ohjattua taiteilua ja muotoilua päivittäin: 9:15-14:15
Ilmoittautumisaika: 8.-13.5.2022

Kuvataiteilija, taidekasvattaja Piipa Toivosen ohjaama Taiteesta tekemiseen -leiri on suunnattu lapsiperheille, (mukaan lukien yhden vanhemman perheet, tai lapsille jotka tuovat isovanhemmat/kummit/tädit/sedät mukaan) ja soveltuu mainiosti kaikenikäisille.

Ohjelmassa muotoilua, piirtämistä, maalaamista, ja luovaa kokeilua. Mielikuvituksen voimalla kuljetaan yhdessä taiteesta tekemiseen. Leiriviikko huipentuu tarinalliseen elämykseen viikon aikana tehtyjen töiden kautta.

Majoitus: Majoitus opiston asuntolassa 2 hengen huoneissa, joissa omat WC:t ja suihkut, sisältäen ateriat (aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi). Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä. Omatoiminen ateriointi klo 15:00–8:00. Pienokaisille (alle 3v.) omat matkasängyt mukaan. Leirillä ei ole lastenhoitoa. Pihamaalla telttailu tai matka-autoilu sallittua, paikkatiedustelut: koulutus@kyme.fi

Kysy vapaista paikoista pikaisesti opiston toimistolta, toimisto@kyme.fi, puh 20 711 8530!

KUVATAIDEPAJA

Ajankohta: 20.-23.6.2022
Paikka: Poitsilan kartano, Hamina
Aika: 9:30-14:30
Hinta: 70€ sis. tarvikkeet (voi tuoda myös omat). Omat eväät.
Ilmoittautumisaika leirille: 8.-13.5.2022

Kuvittaja Larissa Salorannan ohjaama, juhannusviikolla toteutettava Taiteesta tekemiseen -leiri on suunnattu 18-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Päiväleirillä opettaja ohjaa piirtämisessä ja maalaamisessa niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin kuvataiteen harrastajia. Voit tuoda myös keskeneräisen teoksen mukanasi!

Tervetuloa inspiroitumaan lumoavan Poitsilan kartanon miljööseen, aivan meren rannalle.

Kysy vapaista paikoista pikaisesti opiston toimistolta, toimisto@kyme.fipuh 20 711 8530!

TAVATAAN TAIDEKESÄLLÄ!

Enemmänkin opiskeluintoa?

Linjan opiskelijana saat lisäksi opiskella ja harrastaa ilmaiseksi monilla kansalaisopistomme kursseilla. Miten olisi Pilates, elokuvakerho, jooga, ruoanlaitto tai uusi kieli?

onnellisin_opisto_outline_w
Scroll to Top