Taidekesä 2022 starttaa – ilmoittaudu leireille!

Taidekesä 2022

Kymenlaakson Opiston Taidekesä 2022 on tarkoitettu kaikenikäisille. Kesän teemana on ”Taidetta & muotoilua”. Aihepiiriin on sulautettu luovuutta pursuavaa käsillä tekemistä yhdessäolon merkeissä. Tapahtumapaikat – Haminan Poitsilan kartano sekä Inkeroisten kampus – sijoittuvat molemmat veden äärelle, tarjoten rehevät ja inspiroivat puitteet kesäiselle yhdessäololle ja luovuudelle.

Osana Taidekesää 2022 Kymenlaakson Opisto järjestää taideleirejä sekä työpajoja niin Haminassa Poitsilan kartanossa kuin Kouvolan Inkeroisten kampuksella. miljööt tarjoavat rehevät puitteet rantoineen kaikenikäisille taiteilijoille.

Haminan kuvataideleirit koululaisille ja aikuisille

Haminassa, Poitsilan kartanossa järjestettävät päiväleirit on tarkoitettu 8-16-vuotiaille koululaisille. Leitien ohjaajana toimii kuvittaja Larissa Saloranta.

Aikuisille järjestetään Poitsilan kartanossa taidetyöpaja/leiri niin ikään Larissan ohjaamana. Leirille voi tuoda vaikka keskeneräisen työn mukanaan. Myös aloittelijat tervetulleita.

Päiväleireille otetaan omat eväät mukaan.

Perheleirit Kouvolan Inkeroisissa

Kouvolassa, Kymenlaakson Opiston Inkeroisten kampuksella järjestettävät viisipäiväiset, puolihoidolliset perheleirit tarjoavat innostavaa ohjattua tekemistä kaikenikäisille. Kuvataiteilija Piipa Toivosen ohjauksella taiteillaan ja muotoillaan useita tunteja päivässä.

Perheleirillä kampuksella yövytään 2 hengen huoneissa, joihin voi tuoda pienokaisille omat matkasängyt. Valmiit ateriat odottavat aamuisin, lounasaikaan sekä iltapäivällä kahvien merkeissä opiston kuuluisasta seisovasta pöydästä. Iltaisin leirillä toimitaan ja ruokaillaan omatoimisesti.

Ilmoittaudu Taidekesä 2022 -leirille 30.4.2022 mennessä

Varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Ilmoittautumisajan jälkeen on mahdollista kysyä peruutuspaikoista suoraan Kymenlaakson Opiston toimistolta.

Katso leirit ja ilmoittaudu täältä! >

Nähdään Taidekesässä 2022!

#taidekesä2022 #onnellisinopisto

onnellisin_opisto_outline_w
Scroll to Top