Koko perheen taide- ja muotoiluleirit Kouvolan Inkeroisissa kesäkuussa

Taidekesä 2022

Koko perheen viisipäiväiset taide- ja muotoiluleirit järjestetään Kouvolassa, Kymenlaakson Opiston Inkeroisten kampuksella 6.-10.6.2022 ja 13.-17.6.2022

Hakuaika: 8.-30.4.2022

Kuvataiteilija Piipa Toivosen ohjaamat leirit on suunnattu kaikille lapsiperheille, mukaan lukien yhden vanhemman perheet. Lapset voivat tuoda leirille mukanaan myös isovanhemmat, kummit, tädit tai sedät! Leiri soveltuu mainiosti kaikille ikäryhmässä 0–100+

Leirien ohjelmassa on taiteilua, muotoilua, askartelua ja tekemistä kaikenikäisille leiriläisille.

Majoitus järjestetään opiston asuntolassa 2 hengen huoneissa. Leireilijöillä on myös mahdollisuus telttapaikkaan tai asuntovaunu/matkailuautopaikkaan. Leirimaksu sisältää puolihoidon, eli majoituksen lisäksi aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit. Iltaisin ruokailu tapahtuu omakustanteisesti esimerkiksi lähiseudun ruokapaikoissa tai omin eväin.

Leirillä ei ole lastenhoitoa. Otathan pienokaisille oman matkasängyn mukaan.

Tervetuloa Kymenlaakson Opiston kampuksen rehevään miljööseen, aivan Kymijoen äärelle!

Ilmoittaudu leirille 30.4.2022 mennessä

Varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Ilmoittautumisajan jälkeen on mahdollista kysyä peruutuspaikoista suoraan Kymenlaakson Opiston toimistolta.

Ilmoittaudu täältä! >

Taidekesä 2022

Kymenlaakson opiston Taidekesä 2022 on tarkoitettu kaikenikäisille. Kesän teemana on ”Taidetta & muotoilua”. Aihepiiriin on sulautettu luovuutta pursuavaa käsillä tekemistä yhdessäolon merkeissä. Tapahtumapaikat – Haminan Poitsilan kartano sekä Inkeroisten kampus – sijoittuvat molemmat veden äärelle, tarjoten rehevät ja inspiroivat puitteet kesäiselle yhdessäololle ja luovuudelle.

#taidekesä2022 #onnellisinopisto

onnellisin_opisto_outline_w
Scroll to Top