LOGOART® - ELÄMÄNKAARIKURSSI

LogoArt®-elämänkaarikurssi

Voimaannuttava maalausretriitti 24.-29.10.2022
Poitsilan kartano
Hamina 

Ihmisen olemassaolo näyttäytyy hänen elämäntarinansa välityksellä. Siitä selviää mikä ja mitä hän on. 

Viktor Frankl  

Lähde mukaan voimaantumaan

Kymenlaakson Opiston järjestämällä LogoArt® elämänkaarikurssilla käymme läpi omaa elämänkaarta ja elämän tarinaa.  Tekniikoina käytämme märkää-märälle maalaamista, muotopiirustusta ja kirjoittamista. Mahdollisuus keskusteluihin joko ryhmässä tai kahden kesken ohjaajan kanssa. Maalaamisella ja töiden tarkastelulla voidaan saada aikaan oivalluksia ja ymmärrystä oman elämän tapahtumista ja niiden vaikutuksista. Aloitamme vanhemmista ja perheestä, ja matkaamme lapsuudesta alkaen koko elämänkaaren läpi, aina kuolemaan ja kuolematietoisuuteen saakka.  

Kurssi on tarkoitettu Sinulle, joka olet matkalla tuntemaan itseäsi paremmin ja haluat ymmärtää omaa elämänpolkuasi ja sen varrella saatujen kokemusten vaikutusta. Et tarvitse mitään erityistaitoja voidaksesi osallistua kurssille. Vaikka työskentelemme taiteen keinoin, ei sinun tarvitse osata piirtää eikä maalata. Voimaannuttava maalausretriitti on tarkoitettu aikuisille. 

Kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit kuuluvat osallistumismaksuun.  

Inspiroivaa olemista, ihanassa kartanomiljöössä 

Kurssi toteutetaan lähijaksona viikolla 43, maanantaista lauantaihin. Suositeltavaa on, että majoitut paikan päällä, sillä se antaa mahdollisuuden rauhalliseen keskittymiseen omaan itseensä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10. Maksimimäärä on 16 henkilöä. 

Hinta: 695€ sisältää majoituksen, opetuksen ja ohjauksen sekä tarvikkeiden lisäksi aamupalan, valmiin lounaan ja päivällisen, sekä omatoimisen iltapalan.

Hinta ilman majoitusta: 455€  

Hinta ilman majoitusta ja ruokailua: 295€ 

Majoitus (suositeltavaa): Majoittautuminen Kymenlaakson Opistolla, Tikkupolku 1, 49400 Hamina. Yhden hengen suihkullisessa huoneessa (huoneet on kalustettu kahdelle joten soveltuvat hyvin myös pareille, tällöin hinta on 575€/hlö). Kampuksella on saunomismahdollisuus. 

Aikataulu: Kurssi alkaa maanantaina 24.10. klo 12 ja päättyy lauantaina 29.10. klo 14 

Lisätietoja: Kurssin vetäjänä toimii LogoArt® -ohjaajana tunnettu kouluttaja Irmeli Lehtioksa. Kurssin järjestää Kymenlaakson Opisto. Puhelin tiedustelut 020 711 8530. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Sitovat ilmoittautumiset: 10.10.2022 mennessä  toimisto@kyme.fi 

Voit nauttia retriitin ohessa kauniista kartanomiljööstä, merellisestä maisemasta sekä tutustua linnoituskaupunki Haminan nähtävyyksiin ja palveluihin.

LogoArt® – tarkoituskeskeinen taideterapia.

Enemmänkin opiskeluintoa?

Linjan opiskelijana saat lisäksi opiskella ja harrastaa ilmaiseksi monilla kansalaisopistomme kursseilla. Miten olisi Pilates, elokuvakerho, jooga, ruoanlaitto tai uusi kieli?

onnellisin_opisto_outline_w
Scroll to Top